Trends en Ontwikkelingen in crossmedia 2013-2014

De iMMovator website is een uitgebreide verzameling aan relevante video’s, presentaties en verslagen over innovaties in de media industrie. Een keer per jaar bundelen we alle informatie in ons Trendboek ‘Trends en ontwikkelingen in Crossmedia’. Deze publicatie is vanaf deze week gratis te downloaden in onze tablet app!

Traditiegetrouw publiceert iMMovator Cross Media Netwerk ieder jaar de publicatie ‘Trends en ontwikkelingen in crossmedia’ – een verzamelwerk van alle relevante onderwerpen die in het afgelopen jaar hebben gespeeld in de crossmedia industrie. Met verslagen van iMMovator events, showcases van interessante bedrijven uit de crossmedia industrie en columns van Stef van der Ziel (Jetstream), Iskander Smit (Info.nl), Frank Kresin (Waag Society), Jurriaan van Rijswijk (Games 4 Health Europe) en Paul Rutten (Paul Rutten Onderzoek). Met aandacht voor onder andere online video, big data, social media en crossovers tussen de creatieve industrie en andere sectoren.

 

Download de laatste publicatie in de app

Het trendboek, dat te bestellen is in de iMMovator webshop, is vanaf nu ook gratis te downloaden in de iMMovator tablet app. In deze app publiceert iMMovator tal van publicaties, zoals de Cross Media Monitor en diverse whitepapers over bijvoorbeeld fiber to the home, connected TV en innovatie.

De aangepaste versie van ‘Trends en ontwikkelingen in crossmedia’ die te downloaden is in de tablet app is verrijkt met extra (video)materiaal. Zo zijn niet alleen de verslagen van de events na te lezen, maar worden tegelijkertijd ook de video en slides van de presentaties getoond die tijdens de events zijn gebruikt.

De iMMovator tablet app, die ontwikkeld is door Tabula Nova, is gratis te downloaden in de App store of de Android Market.